Berichten

1e Beursvloer Goirle & Riel op 22 oktober 2018

Als maatschappelijke organisatie of vereniging is de Beursvloer Goirle dé plek waar ondernemers het maatschappelijke hart van Goirle ontmoeten en waar op speciale wijze geprobeerd wordt uw hulpvragen te vervullen. Pak deze kans met beide handen aan en neem deel aan de 1e Beursvloer Goirle! Wij nodigen u hiervoor van harte uit.

Datum: maandag 22 oktober 2018
Tijd: 14.30 – 17.00 uur
Locatie: Cultureel Centrum Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1, 5051 RJ Goirle.

Meer informatie en aanmelden via website www.beursvloergoirleriel.nl 

Rabobank Clubkas Campagne

Heeft jouw vereniging geld nodig voor koor-, dans- of theaterkleding, decorbouw, instrumenten of iets anders? Doe dan mee met de Rabobank Clubkas Campagne om je doel te bereiken.
Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra manier om dromen te laten uitkomen!

Inschrijven tot 17 september 2018
Schrijf je club nu in om mee te doen met de Rabobank Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen kunnen zich tot 17 september 2018 aanmelden. Inschrijven kan via de website rabobank.nl/tilburg. Op deze website staan ook de voorwaarden voor deelname.

De ruim 34.000 leden van de bank kunnen hun favoriete clubs helpen door hun stem uit te brengen. Op deze manier verdelen de leden € 200.000,- onder de verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de campagne.