3e Beursvloer Goirle Riel op maandag 21 september 2020.

Vindt u Maatschappelijk Betrokken Ondernemen ook belangrijk? Ondernemers zijn zich steeds vaker bewust van het feit dat hun onderneming niet alleen succesvol is vanwege puur zakelijke redenen, maar dat dit succes hand in hand gaat met hun maatschappelijke betrokkenheid. Draagt u onze verenigingen, stichtingen, vrijwilligersorganisaties, serviceclubs, scholen en andere maatschappelijke organisaties een warm hart toe?

Wilt u als ondernemer ook een bijdrage leveren aan de vele mooie activiteiten binnen Goirle en Riel? Dan kan dat door deel te nemen aan de Beursvloer Goirle. Doe een mooi aanbod in de vorm van (één van) de ‘4 M-s’ (Mensen, Middelen, Massa, Media) en laat u verrassen met een inspirerend tegenbod, waardoor er een mooie ‘match’ kan ontstaan.

Als maatschappelijke organisatie of vereniging is dit dé plek waar ondernemers het maatschappelijke hart van Goirle ontmoeten en waar op speciale wijze geprobeerd wordt uw hulpvragen te vervullen. Laat u overtuigen van de kracht van Beursvloer Goirle! Pak deze kans met beide handen aan en neem deel aan de 1e Beursvloer Goirle! Wij nodigen u hiervoor van harte uit.

Datum:  maandag 21 september 2020
Tijd:       14.30 – 17.00 uur
Locatie: Cultureel Centrum Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1, 5051 RJ Goirle.

Vanaf 14.30 uur kunt u inlopen en ontvangen wij u graag met een lekker kopje koffie of thee. De Beursvloer wordt om 15.00 uur officieel geopend door een vooraanstaand burger uit Goirle – wie houden we nog even als verrassing – waarna het ‘matchen’ kan beginnen! Om 17.00 uur sluiten wij deze ongetwijfeld succesvolle 1e Beursvloer onder het genot van een drankje graag samen met u af.

Wilt u graag meer informatie hebben of aanmelden als deelnemer? Stuurt u dan een mailtje naar Of bezoek www.beursvloergoirleriel.nl