27 mei – Jazz Podium met Phil’s BigBand

Ooit willen voelen hoe het is om vlak voor een bigband te zitten? De bombastische tonen, subtiele ritmes en andersom. Kom zondag 27 mei 2018 om 15:00 uur naar het Cultureel Centrum Jan van Besouw en ervaar de kracht van een echte bigband. 
Phil’s BigBand is een nieuwe bigband die al heel lang bestaat. Door de jaren heen maakte de band regelmatig een doorstart. We zijn inmiddels meer dan 20 jaar verder, maar de opdracht is nog steeds: “SWING and FUN – ALL THE WAY”. Phil’s BigBand is een jazzorkest in traditionele bezetting met saxofoons, trombones, trompetten, gitaar en een ritmesectie. De band beschikt ook over een zangeres. Het geheel staat onder de muzikale leiding van Jacob Bedaux.
De diversiteit van het repertoire stelt hoge eisen aan de muzikanten en is ook uitdagend en verfrissend voor het publiek. Het repertoire bevat de welbekende bigband klassiekers zoals deze werden gespeeld door Glenn Miller, Frank Sinatra en Count Basie. Daarnaast valt recenter werk zoals dat van Caro Emerald en Michael Bublé ook in het repertoire. De band daagt iedereen uit stil te blijven staan bij het horen van al die swingende nummers. Dat zal waarschijnlijk niet meevallen.
De seizoenafsluiting van Jazz Podium Goirle wordt fantastisch met Phil’s Bigband, een heuse ervaring. Vanaf 15:00 uur bent u welkom in de foyer. De entree is 8 euro.